VOF De Droom
           Begeleiding in de zorg                                                                                                       


Logeren

In de zomer van 2013 startte Erick van der Toorn met een logeergroep in een mooie bungalow op het Droompark in Beekbergen. Eigenlijk was dit de aanzet tot wat later De Droom zou worden.

In 3 ½ jaar groeide de groep naar een vaste bezetting van 4 kinderen die, ondanks de ruimte in de bungalow, verdeeld was in 2 groepjes van 2. Dit betekende ieder weekend een groepje met daarbij 2 begeleiders, ieder kind kreeg de aandacht die het nodig had: Zogenaamde één op één begeleiding.

Op feestdagen en in vakanties was het niet anders, ook in deze periodes kwamen de kinderen in deze groepjes en waren er steeds 2 begeleiders.

Deze manier van werken bleek een succesformule: De kinderen kregen ontspanning, groeiden in hun vaardigheden, hun moeilijk verstaanbare gedrag veranderde in positieve zin en het netwerk om de kinderen heen kreeg de rust om zodoende weer “opgeladen” te zijn op het moment dat de kinderen weer thuis kwamen.

 Januari 2017 is De Droom gestart op de huidige locatie in Brummen, er wordt nog steeds volgens de “oude” formule gewerkt, wij noemen het nu zorg op maat.

Iedereen is welkom om te komen logeren mits er voldaan wordt aan de uitsluitingscriteria en diegene in te passen is in één van de twee groepjes.

De succesformule zal altijd onlosmakelijk verbonden zijn aan de Droom:

  •  Kleine groepjes bestaande uit mensen die “bij elkaar passen”.
  •  Vaste begeleiders die het commitment hebben om er langere tijd te zijn voor de logés.
  • Door het bieden van duidelijkheid en structuur, in combinatie met de kleinschaligheid, ontstaat een wederzijdse band die veiligheid en groei mogelijk maakt.

Voor meer informatie: Vul het contactformulier in.  

jongens kamer
jongens kamer
slaapkamers logeren
slaapkamers logeren
meisjes kamer
meisjes kamer
IMG-20171210-WA0003
IMG-20171210-WA0003
Opbellen
E-mail