http://vofdedroom.nl/
VOF De Droom
Begeleiding in de zorg

Voorgeschiedenis.

In de zomer van 2013 zijn we begonnen met het starten van een logeergroepje. Eerst is er 1 cliënt maar al snel breidde dit uit naar 4 cliënten. Met een vast team van begeleiders en op een vaste locatie op het Droompark te  Beekbergen bieden wij de cliënten de zorg die ze nodig hebben.  De cliënten hebben allemaal een zodanige gecompliceerde verstandelijke beperking dat kleinschaligheid, veiligheid en structuur noodzakelijk zijn. Door de “formule” die gehanteerd wordt is er een grote groei in gedrag, algemene vaardigheden en sociale vaardigheden te zien. Ouders / verzorgers zijn meer dan tevreden en spreken meerdere keren uit dat dit goed is voor hun zoon / dochter. Ze geven afzonderlijk aan dat ze het fijn zouden vinden dat hun kind nog lang gebruik kan maken van onze diensten.

Zo nu en dan komen er ook cliënten met een andere hulpvraag b.v. crisis plaatsingen omdat er even rust gecreëerd moet worden thuis. Of tijdelijke opvang om het netwerk de tijd te geven de zaken op orde te krijgen. In 2016 ontstaat het idee om van locatie te veranderen en een samenwerkingsverband aan te gaan want we zijn aan het groeien en op de goede weg.

Op  1 januari 2017 starten Erick van der Toorn, Marloes van Hecke en Ellen van der Toorn VOF De Droom. Onze droom is: een eigen lokatie waar de cliënten kunnen logeren, dagbesteding kunnen krijgen maar vooral een fijne en zinvolle dag kunnen hebben. 

Per 1 maart 2017 is onze nieuwe lokatie aan de Weg langs het vrouwengoed 2 in Brummen klaar om te gaan gebruiken. Vanaf deze datum verlenen we onze zorg vanaf deze locatie maar ook nog bij enkele cliënten thuis. 


Heden.
De laatste dag van 2017. We hebben heel hard gewerkt dit jaar. Verbouwd en ons terrein eigen gemaakt. Logeren, crisisplaatsing, thuisbegeleiding en dagbesteding, dit alles is al in volle gang. We hebben bezoek gehad van de inspectie, niet alle documenten waren nog in orde i.v.m. de drukte van het starten, maar sinds vandaag zijn ook deze documenten up to date en liggen ter controle bij de inspectie. Een mooi eind van het jaar aan het begin van onze Droom.


Opbellen
E-mail